XI Cursa Popular de Sa Riba 2023

Einzelheiten des Wettkampfs

 • Datum: 30/09/2023
 • Laufen
 • Mallorca
 • Ort: Muro
 • Uhrzeit: 16:00
 • Angemeldete:
 • Limit: 29/09/2023 23:00
 • Organiza: Cursa Sa Riba
 • Gebühren:
  Preistabelle
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Strecke:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Teilnahmezeugnis herunterladen

Weitere Wettkämpfe

Andere Wettkämpfe, die Sie interessieren könnten:

XI Cursa Popular de Sa Riba 2023

Einzelheiten des Wettkampfs

XI Cursa Popular Sa Riba , Dissabte 30 de setembre de 2023 a les 16:00h , Sortida i arribada Plaça Comtat d'Empuries (passeig Sa Riba) , Lloc: PLAÇA DES COMTAT, Camiseta técnica als primers 500 inscrits, + begudes i picada per a tots els participants.

SA RIBA CURSA POPULAR 2023

Dissabte 30 de setembre a les 16:00h, a la plaça del Comptat, Muro

 

REGLAMENT DE SA RIBA CURSA POPULAR 2023 :

Data, hora i lloc: Dissabte, 30 de setembre a les 16:00h, a la plaça del Comptat, Muro.

Sortida i arribada: Plaça del Comptat, Muro.

Edat mínima: 16 anys complerts el dia de la cursa. L’organització podrà demanar el DNI a qualsevol participant per verificar la seva edat i identitat. Es recomana que els esportistes veterans hagin passat una prova prèvia d’aptitud.

Categories:

 • Sub 6 / Sub 8 16:00 450m
 • Sub 10 / Sub 12 16:15 1.500m
 • Sub 14 / Sub 16 16:35 3.000m
 • Absoluta masculina i femenia 17:00 7.350m
 • Caminada masculina i femenina 17:02 7.350m

Hi haurà classificació masculina i femenina en totes les categories i curses.

Recorregut:  Les categories Sub-6  a la sub-16 el recorregut transcorr per les vies urbanes del casc antic de Muro, en un circuit de 500m. La cursa absoluta i la caminada el recorregut transcorr per vies urbanes del casc antic de Muro i per les vies interurbanes MA3432 i MA3411 en un circuit de 7350m.

Inscripcions: Les inscripcions es poden fer de les següents maneres:

 • A la pàgina www.elitechip.net
 • A Viratge Esports C/ Joan Carles I, 26 baixos. Muro 971860631
 • El mateix dia de la cursa fins a mitja hora abans (les 16:00h) del començament de la prova, amb un cost extra de 2€ per inscripció.

Preu de les inscripcions: 8€ + 2€ per lloguer de xip per a les categories absolutes (Cursa + Caminada) i 5€ per les categories Sub 6 a la Sub 16.

Les inscripcions realitzades el mateix dia de la cursa tendran un cost extra de 2€.

El xip és obligatori per a participar i s’ha de tornar una vegada acabada la cursa.

Nota: La inscripció a la prova implica l’acceptació per part dels participants d’aquest reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i els seus respectius representants legals i delegats, derivats dels danys que poguessin resultar de la seva participació en aquesta cursa.

Recollida de dorsals: Els dorsals es podran recollir a partir de les 11:00h del dia de la cursa a la plaça del Comptat.

L'organització podrà demanar a qualsevol participant la documentació que n'acrediti l'edat.

Avituallament: Aproximadament al km nº4 hi haurà avituallament líquid i també a la finalització de la cursa, tots els participants tendran avituallament líquid i sòlid.

Obsequis: Els primers 500 inscrits, tendran com a obsequi, una camiseta tècnica.

Cronometratge: La prova serà cronometrada per Elitechip. El dorsal i el xip es recolliran a la plaça del Comptat el mateix dia de la prova fins a mitja hora abans del començament. El xip és obligatori per participar a la cursa. El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova.

És imprescindible retornar els xips en lloguer un cop s’ha finalitzat la cursa. El no retorn del xip, implicarà la desqualificació automàtica del participant.

Control de carrera: La cursa serà controlada per l’organització de la cursa, juntament amb els seus col.laboradors ( policia local, voluntariat protecció civil) i cronometrada per Elitechip. El control d’arribada es tancarà una hora i un quart després d’haver donat la sortida. Les reclamacions s’hauran de fer dins els 10 minuts següents a l’arribada de l’últim participant.

Metge de Carrera: Tots els atletes amb problemes físics, respiratoris, al·lèrgics, etc., que necessitin atencions especials ho hauran de notificar a l’organització abans de començar la competició i posar-ho darrere el dorsal.

Servei d’ambulàncies: Hi haurà una ambulància amb suport vital avançat, durant el recorregut i transcurs de la cursa.

Seguretat de la Carrera: Policia Local de Muro, Protecció Civil i els membres de l’organització són els encarregats de la seguretat de la prova, els atletes participants seguiran totes les seves instruccions.

Organització: La cursa és organitzada per Sa Riba Club amb l’ajuda del voluntariat, col.laboradors.

Condicions Generals: La cursa es podrà suspendre, per inclemències del temps o si així ho determina l’organització. Durant les proves s’han de seguir les instruccions donades pels responsables de l’organització, no s’ha de procedir de manera antiesportiva o poc cívica, de fer-ho així seran desqualificats.

El desconeixement del reglament no n’eximeix el compliment.

El fet d’inscriure-s’hi implica que el signant renuncia a tots els drets i prestacions contra els organitzadors, patrocinadors, col·laboradors i els seus respectius representants i delegats, derivats dels danys que poguessin resultar de la seva participació en aquesta competició, a més suposa l’acceptació d’aquest reglament i les determinacions resoltes per l’organització.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net