XIII Triatló Cross Cala Agulla - Wikiki 2022

Competition Data

 • Date: 14/08/2022
 • Triatlón
 • Mallorca
 • Location: Cala Agulla
 • City: Capdepera
 • Time: 10:00
 • Registered:
 • Limit: 13/08/2022 23:00
 • Organiza: Wikiki Cala Agulla
 • Fee:
  17 €
  15 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federación de Triatlón (FETRIB) / (FETRI)

The athletes who participate in this competition and are not federated for 2024, will have to pay an extra fee of 5.00 &euro for a day licence.

More competitions

Other competitions that may be of interest:

XIII Triatló Cross Cala Agulla - Wikiki 2022

Competition Data

PROVA SUSPESA
COMUNICAT DEL ATHLETIC CLUB CAPDEPERA
L’any 2009 va néixer amb molta il·lusió el Triatló Cross de Cala Agulla. Han estat 12 edicions organitzades pel A.C. Capdepera, amb la única missió de donar a conèixer Capdepera, el seu entorn (Cala Agulla i Cala Mesquida) i fer que la gent gaudís d’una prova divertida i diferent. Molt de participants, aventures i records omplen tots aquests anys. En cap moment la pretensió d’aquesta prova ha estat ser la més multitudinària ni fer cap negoci de tipus econòmic, més aviat tot lo contrari. Sempre s’ha invertit tota la recaptació en la mateixa prova, amb obsequis, regals, premis e inclús durant molt d’anys en una Pasta Party.
Però per desgràcia hi ha esports que es posen de moda i després passen, i per lo vist el triatló és un d’ells. Davant la manca d’inscrits a falta de 5 dies per la prova, des de l’organització de l’Athletic Club Capdepera ens veiem obligats a anunciar que CANCELAM LA PROVA. Ens hagués agradat no arribar a aquest extrem, però és inviable muntar una prova (amb tota la feina que implica) perquè hi hagi més voluntaris que participants. Aquesta prova realment ha existit tots aquests anys gràcies al suport que els participants li han donat, però lamentablement, enguany no ha estat així i a l’organització ens correspon prendre nota i ser conseqüents.
Volem agrair al Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Capdepera, així com a totes les persones, sponsors i entitats que han fet possible que aquest somni duràs tant d’anys.
Demanem disculpes a totes les persones que es puguin veure afectades per aquest canvi de plans i esperem que ens puguem retrobar en aquesta o d’altres proves amb més força i il·lusió que mai.

ATHLETIC CLUB CAPDEPERA

XIII TRIATLÓ DE CALA AGULLA "WIKIKI"

14 d'agost de 2022

 

Organitza: El Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera conjuntament amb el club local Athletic Club Capdepera, organitza la undècima edició del TRIATLÓ DE CALA AGULLA “WIKIKI”, el diumenge 14 d'agost de 2022.

Lloc: El recorregut, d'uns 15 km en total entre natació (500 metres), ciclisme BTT (10km) i correr (4km), evoluciona per la platja de cala agulla i els camins de les muntanyes del voltant (Cala Agulla i Cala Mesquida).

Data i horari: Dia 14 d’agost a les 10h. Concentració i recollida de dorsals a partir de les 8.30h al pàrking de Cala Agulla (a Cala Ratjada).

Distàncies aproximades:

 1. Natació: 500 m
 2. Bicicleta BTT: 10 Km https://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=18831259
 3. Carrera a peu: 4 km

Categories:

 1. Absoluta masculina
 2. Absoluta femenina
 3. Absoluta local
 4. Absoluta Equips
 5. Absoluta Equips Locals

Reglament:

 1. La prova es regirà en tot moment pel reglament que ha establert la Federació Espanyola de Triatló. Els jutges i controls seran supervisats per membres de la Federació de Triatló de les Illes Balears.
 2. L’organització no es fa responsable dels danys morals, físics i materials que puguin sofrir els participants, abans, durant o després de la prova. En tot cas, però, es prendràn les mesures necessàries pel millor desenvolupament de la cursa, posant el servei dels corredors una ambulància i assistència mèdica permanent.
 3. L’organització podrà exigir als corredors algún document acreditatiu de la seva personalitat i edat.
 4. El cronometratge de la prova serà a càrrec d'Elitechip.
 5. És obligatori l’ús de casc homologat a la prova de ciclisme.
 6. És obligatori l’ús de gorro de natació
 7. En cas de les condicions de la mar no permetessin la realització del segment de natació, l'organització convertiria la prova en un duatló.
 8. Hi haurà premi pels 3 primers de cada categoría. No acumulables.
 9. Per la disputa de l’equip local els tres membres han d’estar empadronats a l’Ajuntament de Capdepera.
 10. La inscripció suposa l’acceptació d’aquest reglament i que l’inscrit renuncia a reclamar qualsevol dany o perjudici que pogués resultar de la seva participació a aquesta competició contra els organizadors, patrocinadors, col.laboradors i els seus representants i delegats.
 11. S'ha de presentar el DNI (o llicencia de Triatló, els federats) per recollir el dorsal.

Condicions dels participants:

 1. Podrà participar en la cursa qualsevol persona que ho desitgi, estigui o no federada.
 2. És obligatori ser major d'edat el dia de la cursa, en cas contrari s'haurà de portar una autorització del pare, mare o tutor. La edat mínima 16 anys.
 3. Ateses les especials condicions d'aquesta cursa, es recomana als participants utilitzar el material més apropiat pel desenvolupament de la mateixa (calçat i roba tècnica, etc.).
 4. De la mateixa manera s'aconsella als participants tenir experiència en proves de triatló i proves de fons.

Inscripcions:

 1. Les inscripcions es realitzaran a través de la plana web www.elitechip.net.
 2. Nombre màxim de participants 150.
 3. L'import de la inscripció serà: Individual:
  • Federats: 15€.
  • No federats: 20€.
 4. Equips:
  • Federats 17€
  • No federats 32€  (5€ per membre no federat)

L'obertura de les inscripcions serà divendres dia 30 de juliol a partir de les 12 h. La data límit per a la inscripció serà el dissabte 13 d'agost a les 23 h.

La cursa serà cronometrada per 'ELITECHIP' i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Si no es disposa de xip, es posa a disposició dels participants un servei de chip reutilitzable amb un preu addicional de 2€.

Totes les inscripcions hauràn de ser amb anterioritat i NO el mateix dia de la prova.

Programa:

 1. Diumenge 14 d'agost:
   • 8.30 h a 9.30 h: Entrega de dorsals i xips al lloc de concentració (parking platja Cala Agulla).
   • 09:45 h: Brieffing al lloc de sortida del sector de natació.
   • 10 h: Sortida de la cursa. Serà conjunta.
   • 12.00 h: Hora límit final de la prova.
   • 12:15  h:  Cerimònia  d'entrega  de  premis.

Limitacions:

 1. El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l'itinerari marcat sense sortir-se'n del mateix (no es permeten les dreceres).
 2. Hi haurà un punt d'avituallament líquid.
 3. No es permetrà treure cap tipus de plàstic fora de la zona d'avituallament.
 4. L'organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que s'intentaràn evitar.
 5. Hi haurà tancament de cursa que realitzarà el recorregut a ritme mínim de cursa.
 6. Es veuràn obligats a deixar la cursa tots aquells participants que siguin superats per aquest tancament de cursa.
 7. L'organització es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.
 8. Els participants seguiràn les instruccions que els siguin donades per l'organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.

 

Més informació i consultes:

 • Servei Municipal d’Esports: 971588197.
 • Mail: acdcapdepera@gmail.com /
 • Twitter: @acdCapdepera
 • Face: @Trailgabellina

Sign-up Comments

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net