News

Presentació Stellantis & You Triathlon Port de Palma

14/09/2023

Avui matí, s’ha duit a terme la presentació oficial del IX STELLANTIS & YOU TRIATHLON PORT DE PALMA a la Plaça Portitxol, on aquest diumenge es durà a terme aquest emblemàtic triatló. La prova que consta de 3 distàncies: olímpica, sprint i supersprint, és un fixe al calendari FETRIB balear.

Els triatletes gaudiran de la Badia de Palma, des de les 8 h del matí nedant a la platja de Can Pere Antoni, faran el segment de bicicleta al Passeig Marítim i acabaran corrent per la façana marítima. Enguany, degut a les diferents obres s’ha hagut de modificar una part del recorregut de bicicleta per evitar trams perillosos, i que els i les triatletes puguin gaudir al màxim.

La presentació ha contat amb la presència del president del Club Marathon Mallorca, el Sr. Joan Ramis, club organitzador de la prova que patrocina l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears i la Fundació Mallorca Turisme. A l’acte hi ha han assistit el gerents dels Sponsors principals de la prova, el Sr. Mito Bosch(Elitechip) i el Sr. Pedro Llinàs (Stellantis&You Palma) que a més dona nom a la prova. També han assisit i han donat les gràcies a l’organització per l’esforç de seguir apostant per fer la prova a Ciutat, el Director d’Esports de l’Ajuntament de Palma, el Sr. David Salom, així com també el Relacions Externes d’El Corte Inglés, el Sr. Toni Sánchez, que ha destacat és una de les millors proves del calendari de triatlons i que hi participarà a la modalitat olímpica.

L’organització espera poder superar els 300 inscrits/es i poder gaudir d’un espectacle esportiu amb majúscules amb presència dels millors triatletes balears i alguns arribats de diferents punts de la Península i l’estranger.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net