Tecnologia

Nou sistema d'aplicació de resultats 

A les curses multitudinàries resulta molt difícil pels jutges treure el temps exacte de cada atleta només amb cronòmetre i paper. Per això, per facilitar el treball, evitar errors i oferir un resultat exacte que els atletes valoren molt positivament, EliteChip ofereix en exclusiva el sistema ChampionChip de cronometratge electrònic, la tecnologia més avançada que existeix avui en dia. Es va començar a desenvolupar a Holanda l'any 1993 i s'ha utilitzat per cronometrar les maratons més importants del món (Berlín, Londres, Chicago, Boston, Sidney, París, Madrid, Barcelona, etc.) i altres proves com BTT, duatlons, triatlons o Ironmans.

El sistema funciona mitjançant un xip que l'atleta duu enganxat a la bamba o al turmell i que emet una senyal de radiofreqüència amb un codi propi cada vegada que el corredor passa per una estora lectora situada a la sortida, la meta o a algun altre punt quilomètric de control. ChampionChip permet controlar fins a 5.000 corredors per minut i obtenir resultats immediats, durant el transcurs i al final de la carrera, que es poden plasmar a monitors informatius, en format paper, a través de la pàgina web d'EliteChip o amb l'enviament de missatges sms als atletes.

Aplicacions web

La nostra web ens permet estar en contacte constant amb els organitzadors (que disposen d'una clau d'usuari pròpia per consultar dades) i amb els propis atletes. A través d'Internet es poden realitzar tots els tràmits d'inscripció a les competicions, incloent una passarel·la de caixa electrònica per a efectuar els pagaments de forma segura a través de targeta electrònica i també un canal privat per organitzadors i agents d'inscripció. Igualment oferim informació sobre les dades prèvies a la prova en quan a reglament, horaris, premis, etc.

Els participants, especialment en el cas dels atletes més actius, es poden comprar directament el xip i així el tenen sempre a mà per les competicions. En acabar la carrera, poden consultar les seves posicions, accedir a la galeria de fotografies o imprimir-se un diploma amb les seves marques. Som pioners també en introduir l'accés als resultats personals a través d'un codi QR personalitzat que s'imprimeix a cada dorsal i que, a través d'un lector de codis del telèfon mòbil, deriva a una adreça web amb les dades de l'atleta.

A part, hem introduït millores per fer-ho tot més dinàmic i àgil. A través de la zona d'El Meu Perfil, els usuaris registrats tenen accés a totes les seves dades d'inscripció i resultats, i poden a més visualitzar gràfics del seu historial i veure la seva evolució pel que fa a temps i marques en els darrers anys o, si ho prefereixen, comparar el seu resultat amb el d'altres atletes. Disposem també d'una eina molt interessant pels entrenadors, que podran comprovar els resultats agrupats dels seus atletes. A més, arribem a la integració total amb les xarxes socials. Així, qualsevol atleta amb perfil de Facebook pot integrar-se a EliteChip i comunicar als seus amics i companys de la xarxa els seus progressos i resultats.

Tot això augmentant la potència de cercadors i filtres, tant de competicions com de resultats.

Ens hem esforçat molt per aconseguir agilitzar els tràmits fins a obtenir eines web de fàcil accés i totalment intuïtives per garantir un procés ràpid i, sobretot, segur. Una de les nostres virtuts és que els problemes o incidències a les inscripcions i tràmits són gairebé inexistents. De fet, tramitem unes 70.000 inscripcions a l'any i comptem amb una ràtio d'incidències importants inferior al 1/10.000. També i per més seguretat dels usuaris, quan hi ha una baixada de tensió o s'interromp un procés d'inscripció i s'ha efectuat un pagament pel TPV, la nostra tecnologia guarda totes les dades del procés de manera que a nivell intern podem finalitzar qualsevol tràmit interromput sense que l'usuari arribi a tenir constància de l'error.

En resum, es tracta d'una nova forma d'aplicar la tecnologia als interessos dels atletes, tot això d'una manera més simple, ràpida i potent.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net