9a Brutal Running 2024

Detalle del Evento

 • Date: 27/07/2024
 • Otros
 • Mallorca
 • City: Sa Pobla
 • Time: 19:00
 • Registered:
 • Limit: 26/07/2024 18:00
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Detalle Participación
Puedes obtener un certificado de inscripción como justificante en caso de desplazamiento.
On-line
sign-up

Previous Events

More competitions

Other competitions that may be of interest:

9a Brutal Running 2024

Detalle del Evento

El Brutal Running és una carrera d'obstacles variats, disputada per equips de 4 persones preferiblament, des de l'organització sóm flexibles si un grup ha d'estar format per només 3 o 5 participants.

BRUTAL RUNNING

27 JULIOL A LES 19:00

OBSEQUI PER A TOTES I TOS ELS PARTICIPANTS

EQUIPS FORMATS PER 4 PERSONES (flexibles si són un grup de 3 o 5)

PREU INSCRIPCIÓ: 5 € per participant

 

Sign-up Comments

REGLAMENT IX BRUTAL RUNNING  SA POBLA 2024

1. El Brutal Running és una carrera d'obstacles variats, disputada per equips de 4 persones preferiblament, des de l'organització sóm flexibles si un grup ha d'estar format per només 3 o 5 participants. Els participants hauran de conèixer i acceptar íntegrament aquest reglament per participar-hi i passar-s'ho bé.

3. Edat:  és una carrera oberta a tothom, a partir de 14 anys. Cada participant haurà de reconèixer el següent: Que estic físicament ben preparat per a la competició, gaudesc de bona salut general, no tenc cap malaltia, defecte físic o lesió que pugui agreujar-se amb la meva participació en aquesta prova. Si durant la prova sofrís cap lesió, o qualsevol altra circumstància que pogués perjudicar greument la meva salut, ho posaré en coneixement de l'organització com més aviat millor.

4. Tots els equips han d'anar disfressats o dur, com a mínim, algun complement.

5. La distància de la prova serà d'uns 5km (2 voltes al circuit, aproximadament)..

6. La carrera tindrà la seva sortida i arribada en el Poliesportiu Municipal de sa Pobla, el 27 de juliol, amb sortida a les 19:00 h.

7. El termini d'inscripció serà fins el  dia 26 de juliol, a les piscines municipals de les 10h a les 19h o per www.elitechip.net. El preu per equip és de 5 € per participant.

8.IMPORTANT. En cap concepte se li lliurarà el dorsal a un menor d'edat sense l’autorització paterna o d'un tutor signada (aquest document estarà penjat a la pàgina de l'esdeveniment a www.elitechip.net).

8. Es donarà un dorsal per persona. El dorsal haurà de ser visible durant tota la carrera. Els equips que no el tinguin no podran optar a entrar en la classificació ni al premi.

9. Amb la formalització de la inscripció, el participant realitza voluntàriament i sota la seva responsabilitat la prova. Per tant, exonera o eximeix de qualsevol responsabilitat a l'organització, col·laborador, patrocinador i qualsevol altres participants per qualsevol dany físic o material i, per tant, RENUNCIA a interposar-los cap denúncia o demanda. A més, l'organització no es fa responsable de la pèrdua de cap objecte durant la prova.

10. El participant, pel fet de participar en el Brutal Running, n'accepta el reglament. La seva interpretació i tot el que no hi és reflectit, ho regularà el comitè organitzador.

11. La recollida de dorsals es realitzarà el mateix dia de la carrera, a partir de les 18:00 hores, a les instal·lacions del poliesportiu municipal.

12. Hi haurà servei de dutxes portatils a l'exterior.

13. La carrera es tancarà al cap de dues hores després del seu inici.

14. Es recomana córrer amb calçat adequat i roba de poc valor, ja que molts obstacles provoquen el deteriorament de la roba.

15. Obsequi per a tots els participants.

16. Avituallament: al final de la carrera (fruita, beguda, cervesa,....)

17. Tots els atletes participants oficialment inscrits estaran coberts per una pòlissa d'assegurança concertada per l'organització, que cobrirà els accidents que poguessin produir-se com a conseqüència directa del desenvolupament de la prova.

18. L'organització disposarà del servei d'ambulància.

19. La seguretat de la prova anirà a càrrec de la Policia local de sa Pobla, Protecció Civil de sa Pobla i l'organització de la Brutal Running.

20. Els participants seran desqualificats pels motius següents:

 • No portar el dorsal al lloc corresponent a l'inici de la prova.
 • No realitzar el recorregut complet.
 • Donar el dorsal adjudicat a una altra persona.
 • No realitzar totes les proves tots els components de l'equip.
 • No atendre les instruccions del personal de l'organització durant tota la carrera.
Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net